Sunday, April 3, 2011

Despre Avocaţi

* Natura de lucru
* Training, Alte calificări, şi avansarea
* Ocuparea forţei de muncă
* Job Outlook
* Proiecţii
* Câştiguri
* Salariile
* Ocupaţii corelate
* Surse de informaţii suplimentare

Puncte importante

* Aproximativ 26 la sută de avocaţi sunt independenţi, fie ca parteneri în firmele de avocatură sau în practicile solo.
* Condiţii de formă pentru a deveni un avocat includ, de obicei un grad colegiu de 4 ani, 3 ani de scoala de drept, şi susţinerea unui examen scris bar; cu toate acestea, unele cerinţe pot varia în funcţie de stat.
* Concursul de admitere la şcolile cele mai legii este intensă.
Concurenţă * pentru deschideri de locuri de muncă ar trebui să fie interesaţi din cauza numărului mare de studenţi absolvenţi de la facultatea de drept în fiecare an.

Natura muncii Despre aceasta sectiune

Sistemul juridic afectează aproape fiecare aspect al societăţii noastre, de a cumpara o casa pentru a traversa strada. Avocaţii formează coloana vertebrală a acestui sistem, legând-o la societatea în numeroase moduri. Ei deţin poziţii de mare responsabilitate şi sunt obligaţi să adere la un cod strict de etica.

Avocaţi, avocaţi act de asemenea, numit, atât avocaţi şi consilieri în societatea noastră. Ca avocaţi, ele reprezintă una dintre părţi în procesele penale şi civile, prin prezentarea dovezi şi argumentând în instanţă pentru a sprijini clientul lor. În calitate de consilieri, avocaţi sfatul lor clienţii despre drepturile lor legale şi obligaţiile şi sugerează special cursuri de acţiune în materie de afaceri şi personale. Dacă acţionează ca un avocat sau un consilier, toate cercetările avocaţi intenţia de legi şi a deciziilor judiciare şi să aplice legea de circumstanţele specifice cu care se confruntă clienţii lor.

Aspectele mai detaliate ale unui avocat de locuri de muncă depind de domeniul său de specializare şi de poziţie. Deşi toţi avocaţii sunt autorizate să reprezinte părţi în instanţă, unele apar în instanţă mai frecvent decât altele. avocaţi Trial petrec majoritatea timpului în afara sălii de judecată, efectuarea de cercetare, de intervievare clienţi şi martorilor, precum şi alte detalii de manipulare în curs de pregătire pentru un proces.

Avocaţii se pot specializa în o serie de domenii, cum ar fi faliment, succesiune, internaţional, mai mare, sau dreptul mediului. Cei specializaţi în, de exemplu, dreptul mediului poate reprezenta grupuri de interese, companii de eliminare a deşeurilor, sau firmele de construcţii în relaţiile lor cu US Environmental Protection Agency şi alte agenţii federale şi de stat. Aceste avocaţi ajuta clienţii să se pregătească şi fişiere pentru licenţe şi aplicaţii pentru aprobare înainte de anumite activităţi sunt autorizate să apară. Unii avocaţi specializaţi în domeniu în creştere de proprietate intelectuală, ajutând la protejarea pretenţiile clienţilor "la drepturile de autor, opera de arta sub contract, design de produs, şi programe de calculator. avocaţi Alte consilia societăţile de asigurare cu privire la legalitatea operaţiunilor de asigurare, directoare în scris, compania poliţele de asigurare să se conformeze legii şi pentru a proteja companiile din creanţe nejustificate. Atunci când cererile sunt depuse împotriva companiilor de asigurare, aceste avocati examinează cererile şi reprezintă societăţile în instanţa de judecată.

Cele mai multe avocaţi sunt, în practică privată, concentrându-se pe dreptul penal sau civil. În dreptul penal, avocaţii reprezintă persoanele care au fost acuzaţi de crime şi argumentează cazurile lor în instanţele de drept. Avocaţi care se ocupă cu dreptul civil asista clientii cu litigii, testamente, trusturi, contracte, ipoteci, titluri, şi contractele de leasing. avocaţi Alte ocupa numai de cazuri de interes public, civilă sau penală, concentrându-se pe cauzele particulare şi cazuri alegerea care ar putea avea un impact asupra legii modul în care este aplicat. Avocaţii, uneori, sunt angajate cu normă întreagă de un singur client. În cazul în care clientul este o corporatie, avocatul este cunoscut sub numele de "consilier casă" şi recomandă, de obicei, compania cu privire la aspecte juridice legate de activităţile sale de afaceri. Aceste probleme s-ar putea implica brevete, reglementările guvernamentale, contracte cu alte companii, interese de proprietate, sau al contractelor colective de negociere cu sindicatele.

Un număr semnificativ de avocaţi sunt angajaţi la diferite niveluri de guvernare. Ceva de lucru pentru avocati general de stat, procurori, şi apărătorii publice în instanţele penale. La nivel federal, avocaţii investiga cazurile de Departamentul de Justiţie al SUA şi alte agenţii. avocaţi, de asemenea, Guvernul a contribui la dezvoltarea de programe, proiecte şi să interpreteze legile şi legislaţia, să stabilească procedurile de executare, şi susţin cauzele civile şi penale, în numele guvernului.

avocaţi Alte muncă pentru persoanele juridice, societăţile de ajutor-privat, organizaţiile non-profit înfiinţată pentru a servi persoanelor dezavantajate. Aceste avocaţi, în general, mâner civile, mai degrabă decât penale, cauze.

Avocaţii sunt folosesc tot mai mult diverse forme de tehnologie pentru a efectua mai eficient. Deşi toţi avocaţii continua să folosească drept biblioteci pentru a pregăti cazuri, cele mai multe suplimenta sursele convenţionale imprimate cu surse de calculator, cum ar fi internetul şi bazele de date juridice. Software-ul este utilizat pentru a cauta acest literatura de specialitate juridică în mod automat şi pentru a identifica textele juridice relevante pentru un caz specific. În litigii care implică mai multe documente justificative, avocaţi se pot folosi calculatoarele pentru a organiza şi materiale index. Avocaţii trebuie să fie punct de vedere geografic mobile şi capabil sa ajunga la clientii lor, într-o chestiune în timp util, astfel încât acestea ar putea folosi depunerea electronică, Web şi videoconferinţe, dispozitive electronice mobile, si tehnologia de recunoastere a vocii pentru a partaja informaţii mai eficient.

mediul de lucru. Avocaţii face cea mai mare parte munca lor în birouri, biblioteci lege, şi săli de judecată. Ei se întâlnesc, uneori, în casele clienţilor sau locurile de afaceri şi, atunci când este necesar, în spitale sau închisori. Ele se pot deplasa pentru a participa la reuniuni, aduna probe, şi apar în faţa instanţelor, organele legislative, şi alte autorităţi. De asemenea, se pot confrunta cu o presiune mai ales grele, atunci când un caz este judecat. Pregătirea pentru înţelegerea instanţei include cele mai recente legile şi hotărârile judecătoreşti.

avocaţi salariat, de obicei, şi-au structurat program de lucru. Avocaţii care sunt, în practică privată sau cei care lucrează pentru firmele mari pot lucra ore neregulate, inclusiv în week-end, în timp ce efectuează cercetări, conferă cu clientii, sau elaborarea de proiecte în timpul orelor de nonoffice. Avocaţii lucru adesea timp de ore; de ​​cei care lucrează cu normă întreagă, aproximativ 33 de lucru 50 la suta sau mai multe ore pe săptămână.

avocaţi Procesul petrec majoritatea timpului în afara lor de cercetare sala de judecată care efectuează, intervievarea clienţilor şi martorilor, precum şi alte detalii de manipulare în curs de pregătire pentru un proces.
avocaţi Procesul petrec majoritatea timpului în afara lor de cercetare sala de judecată care efectuează, intervievarea clienţilor şi martorilor, precum şi alte detalii de manipulare în curs de pregătire pentru un proces.
De formare, alte calificări, şi avansarea Despre această secţiune

Condiţii de formă pentru a deveni un avocat includ, de obicei un grad colegiu de 4 ani, 3 ani de scoala de drept, şi susţinerea unui examen scris bar; cu toate acestea, unele cerinţe variază în funcţie de stat. Concurs pentru admiterea la şcolile cele mai multe legi este intensă. instanţele federale şi agenţiile înfiinţate calificările lor pentru cei care practică înainte sau în ele.

Educaţie şi formare profesională. Devenind un avocat de obicei, durează şapte ani de studiu full-time după liceu-4 ani de studii de licenţă, urmată de 3 ani de scoala de drept. Legea solicitanţii şcoală trebuie să aibă o diplomă de licenţă pentru a se califica pentru admitere. Pentru a satisface nevoile de studenţi care pot participa la timp doar o parte, un număr de şcoli au drept de noapte sau divizii part-time.

Deşi nu există o recomandă "prelaw" undergraduate majore, avocaţii prospectiv ar trebui să dezvolte competenţă în scris şi vorbit, citit, cercetarea, analizarea, în mod logic şi de gândire, aptitudinile necesare pentru a reuşi, atât la şcoală drept şi în drept. Indiferent de importante, un fundal multidisciplinară este recomandată. Cursuri în limba engleză, limbi străine, public vorbind, guvern, filosofie, istorie, economie, matematică, şi informatică, printre altele, sunt utile. Elevii interesati de un aspect particular de drept pot găsi cursuri legate de ajutor. De exemplu, avocaţii prospectiv brevet nevoie de o baza solida in inginerie sau ştiinţa, şi avocaţi fiscale viitoare trebuie să aibă cunoştinţe aprofundate de contabilitate.

Acceptarea de către şcolile cele mai lege depinde de capacitatea candidatului de a demonstra o aptitudine pentru studiul de drept, de obicei, prin clasele de licenţă, Facultatea de Drept Admission Test (ultima), calitatea şcolii solicitantului de licenţă, orice experienţă de muncă anterioară, şi, uneori, un interviu personal. Cu toate acestea, facultăţile de drept variază în greutate, care le introduc pe fiecare dintre aceste şi a altor factori.

Toate şcolile legea aprobată de către Asociaţia Avocaţilor Americani (ABA) cere solicitanţilor să ia LAST. Ca din iunie 2008, existau 200 de şcoli ABA-acreditate drept, altele au fost aprobate de către autorităţile de stat numai. Aproape toate şcolile lege cere solicitanţilor să aibă transcrieri certificate trimise la Facultatea de Drept de date Serviciul Adunării, care susţine apoi scorurile reclamanţilor "LAST şi înregistrările lor standardizate de grade colegiu la facultăţile de drept, la alegerea lor. Admitere Facultatea de Drept a Consiliului administrează atât acest serviciu şi LAST. Concurs pentru admiterea la facultăţile de drept multe-mai ales cele mai prestigioase-este de obicei intens, cu numărul de candidaţi care depăşeşte cu mult numărul care poate fi admis.

Pe parcursul primului an sau un an şi jumătate de Facultatea de Drept, elevii studiază, de obicei, cursuri de bază, cum ar fi dreptul constituţional, contracte, dreptul de proprietate, Faptele, de procedură civilă, scris şi juridice. În timpul rămas, acestea pot alege cursuri specializate în domenii cum ar fi impozitul, muncă, sau drept societar. studenţii de la drept câştig de multe ori experienţă practică prin participarea la clinici şcoală-sponsorizat juridic; la concursuri şcolii de pledoarii, în care elevii conduită argumente de apel; în studiile practică sub supravegherea de avocaţi cu experienţă şi judecători, precum şi prin cercetare şi scris, pe probleme juridice pentru şcolii legea reviste.

Un număr de şcoli drept au programe clinice în care elevii câştiga experienţă juridică, prin studiile şi proiectele de practica sub supravegherea a avocaţilor şi facultatea de drept şcoală. Legea programelor şcolare clinice ar putea include de muncă, de exemplu, birouri juridice-ajutor sau pe comisii legislative. clerkships Part-time sau de vară în firmele de avocatură, agenţii guvernamentale, corporatiste şi departamentele juridice, de asemenea, o experienţă valoroasă. O astfel de instruire poate duce direct la un loc de muncă după absolvire şi poate ajuta pe elevi să decidă ce fel de practici le potriveste cel mai bine. Legea absolvenţi primi gradul de doctor juris (JD), o primă diplomă profesionist.

Advanced grade lege poate fi de dorit pentru cei care intentioneaza sa se specializeze, efectua cercetări, sau invata. Unii studenţii de la drept urmărească programe comune de grade, care necesită de obicei un semestru suplimentar sau anul de studiu. Programele comune de gradul sunt oferite într-o serie de domenii, inclusiv cel al administraţiei de afaceri sau administraţia publică.

După absolvire, avocaţii trebuie să ţină informat cu privire la evoluţiile juridice şi nonlegal care afectează practicile lor. În 2008, 46 de state şi jurisdicţii cere avocaţilor de a participa la învăţământul obligatoriu juridic continuă. Multe scoli drept şi de stat şi cu asociaţiile locale de bar oferi cursuri de educaţie continuă, care ajuta avocaţii şederea la curent cu evoluţiile recente. Unele state permit continuarea credite de educaţie să fie obţinute prin participarea la seminarii pe Internet.

Licensure. Pentru a practica dreptul în faţa instanţelor oricărui stat sau alta jurisdictie, o persoană trebuie să fie licenţiate, sau admise la bar sale, în conformitate cu normele stabilite de cea mai inalta instanta jurisdicţia lui. Toate statele cer solicitantului pentru admiterea la bar treacă un examen scris bar; majoritatea statelor, de asemenea, cere solicitanţilor să promoveze un examen scris separat etica. Avocaţii care au fost admişi la bar într-un stat ocazional pot fi admise la bar într-un alt fără a lua un alt examen, dacă acestea îndeplinesc standardele de competenţa acestuia din urmă de caracter moral bun şi o anumită perioadă de vechime în specialitate juridică. În cele mai multe cazuri, cu toate acestea, avocaţii trebuie să treacă examenul bar în fiecare stat în care planul de a practica. instanţele federale şi agenţiile înfiinţate calificările lor pentru cei care practică înainte sau în ele.

Pentru a se califica pentru examinarea bar în majoritatea statelor, un solicitant trebuie să câştige un grad colegiu şi absolvent de la o facultate de drept acreditate de către ABA sau de autorităţile statului propriu. acreditare ABA semnifică faptul că şcoala de drept în special de bibliotecă şi de facultate, îndeplineşte anumite standarde. Cu anumite excepţii, absolvenţi de şcoli nu aprobate de către ABA se limitează la a lua examenul bar şi îşi desfăşoară activitatea în statul sau alte jurisdicţii în care se află şcoala, cele mai multe dintre aceste şcoli sunt în California.

Deşi nu există o examinare bar la nivel national, 48 de state, Districtul Columbia, Guam, Insulele Mariana de Nord, Puerto Rico, şi Insulele Virgine necesita 6 ore multistate Bar de examinare (MBE), ca parte a examinării acestora bar de ansamblu; MBE nu este necesară în Louisiana sau Washington. MBE acoperă o gamă largă de aspecte, şi, uneori, un stat de examinare la nivel local pregătit bar este dat în plus faţă de aceasta. 3 ore multistate Eseu de examinare (MEE) este utilizat ca parte a examinării bar din mai multe state. Membre diferă în utilizarea lor de scoruri MBE şi MEE.

Multe state impun de asemenea multistate Performance Test pentru a testa abilităţile practice de avocaţi început. Cerinţele diferă de la stat, deşi testul, de obicei, este luată în acelaşi timp ca examenul de barou şi este o cerinţă o singură dată.

În 2008, absolvenţii de facultate de drept în 52 de jurisdicţii au fost necesare pentru a trece multistate responsabilitate profesională de examinare (MPRE), care testează cunoştinţele lor de coduri de ABA pe responsabilitate şi conduita profesională judiciară. În unele state, MPRE pot fi luate în timpul facultatea de drept, de obicei, după terminarea unui curs privind etica juridice.

Alte calificări. Practica de drept implică o mare responsabilitate. Indivizii planificare cariere în drept ar trebui să vrea să lucreze cu oamenii şi să fie capabil să câştige respectul şi încrederea clienţilor lor, asociaţi, şi publicului. Perseverenta, creativitatea, capacitatea de motivare şi, de asemenea, sunt esenţiale pentru avocaţi, care analizează de multe ori în cazurile complexe şi rezolve problemele noi şi juridică unică.

avocaţi Trial, care se specializează în proces de lucru, trebuie să fie capabil să gândească rapid şi să vorbească cu usurinta si autoritate. În plus, familiarizarea cu normele sala de judecată şi strategie este deosebit de important în procesul de lucru.

Avansarea. Cele mai multe avocaţi începutul începe în posturi remunerate. Nou angajat avocaţi de obicei, începe ca asociaţi şi de a lucra cu mai mulţi avocaţi cu experienţă sau judecători. După mai mulţi ani, unii avocati sunt admise la parteneriat la firma lor, ceea ce înseamnă că ei sunt proprietarii parţială a firmei, sau du-te în practică pentru ei înşişi. Unii avocati cu experienta sunt desemnaţi sau aleşi de judecător. (A se vedea secţiunea asupra judecătorilor, magistraţilor, şi alţi lucrători judiciare în altă parte în Manualul.) Altele deveni full-time şcoală facultatea de drept sau administratori, un număr tot mai mare a acestor avocaţi au grade avansate în alte domenii, de asemenea.

Unii avocati utilizarea lor de formare legal în funcţii administrative sau de conducere în diferite departamente ale marilor corporaţii. Un transfer de la o societate de departament juridic la un alt departament este adesea văzută ca o modalitate de a acumula experienţă administrativă şi creşterea în rândurile de management.
Ocuparea forţei de muncă Despre această secţiune

Avocaţii a avut loc cu privire la 759200 de locuri de muncă în 2008. Aproximativ 26 la suta au fost de avocaţi care desfăşoară activităţi independente, practicarea fie ca parteneri în firmele de avocatură sau în practicile solo. Majoritatea avocaţilor salariaţi deţinut funcţii în guvern, în firmele de avocatură sau de alte societăţi, sau în organizaţii non-profit. Majoritatea avocaţilor angajaţi de guvern a lucrat la nivel local. În guvernul federal, avocaţi a lucrat pentru multe agentii diferite, dar au fost concentrate în departamentele de Justiţie, Trezorerie, şi Apărare. Mulţi avocaţi salariaţi care lucrează în afara de guvern au fost angajaţi în calitate de consilier casa de utilităţi publice, bănci, companii de asigurare, agentii imobiliare, firme de fabricaţie, precum şi alte firme de afaceri şi organizaţii non-profit. Unii au, de asemenea, practici part-time independent, în timp ce altele au lucrat part-time ca avocaţi şi cu normă întreagă într-o altă ocupaţie.

Un număr relativ mic de avocati instruiţi de muncă în facultăţile de drept şi nu sunt incluse în estimarea ocupării forţei de muncă pentru avocaţi. Cele mai multe sunt membri ai facultăţii care se specializează în unul sau mai multe subiecte, cu toate acestea, unele servesc în calitate de administratori. Alţii lucrează cu normă întreagă în setările extraşcolare şi învaţă cu jumătate de normă. (Pentru informaţii suplimentare, consultaţi secţiunea Manualul de profesori-postsecondary.)
De locuri de muncă Outlook Despre această secţiune

Despre cât de repede creşterea ocupării forţei de muncă medie este proiectat, dar concurenţa de locuri de muncă este de aşteptat să fie pasionat.

schimbare Ocuparea forţei de muncă. Ocuparea forţei de muncă de avocaţi este de aşteptat să crească cu 13 procente în cursul deceniului 2008 - 18, aproximativ la fel de rapid ca medie pentru toate profesiile. De creştere în rândul populaţiei şi la nivelul de activitate de afaceri este de aşteptat să creeze mai multe tranzactii juridice, litigii civile, şi cazuri penale. creşterea locurilor de muncă în rândul avocaţilor, de asemenea, va rezulta din cresterea cererii de servicii juridice în domenii cum ar fi asistenţa medicală, proprietatea intelectuală, faliment, litigii corporative şi de securitate, legea antitrust, şi dreptul mediului. În plus, disponibilitatea şi accesibilitatea mai largă de clinici juridice ar trebui să conducă la creşterea utilizării de servicii juridice de către persoane cu venituri medii. Cu toate acestea, creşterea cererii pentru avocaţi va fi constrânsă ca întreprinderile utilizarea din ce în ce marile firme de contabilitate şi paralegals pentru a efectua unele dintre aceleaşi funcţii ca avocaţii fac. De exemplu, firme de contabilitate poate oferi consiliere angajat-beneficiu, documente de proces, sau diverse alte servicii ocupa anterior efectuat de o firmă de avocatură. De asemenea, medierea şi soluţionarea litigiilor sunt tot mai folosite ca alternative de soluţionare a litigiilor.

creşterea locurilor de muncă pentru avocaţii vor continua să fie concentrate în locuri de muncă salariată ca întreprinderile şi toate nivelurile de guvernare angaja un număr tot mai mare de avocati personalului. Cele mai multe poziţii de salariaţi sunt în zonele urbane, unde agenţii guvernamentale, firme de avocatura, si corporatii mari sunt concentrate. Numărul de avocaţi care desfăşoară activităţi independente este de aşteptat să crească încet, reflectând dificultatea de a stabili o practică profitabilă nou în faţa concurenţei din mai mari, firme de avocatura stabilit. Mai mult decât atât, complexitatea crescândă a legii, care încurajează specializare, împreună cu costul menţinerii up-to-data de materiale juridice de cercetare, favorizează firmele mai mari.

Perspectivele de locuri de muncă. Concurenţă pentru deschideri de locuri de muncă ar trebui să continue să fie interesaţi din cauza numarului mare de studenti de la Facultatea de Drept a absolvit în fiecare an. Absolvenţii cu înregistrările superior universitar de la facultăţile de drept extrem de considerată vor avea cele mai bune oportunitati de locuri de muncă. Probabil, ca urmare a concurenţei pentru pozitiile avocat, avocaţii sunt din ce în ce găsirea de muncă în zonele mai puţin tradiţionale pentru care pregătire juridică este un atu, dar nu în mod normal, o cerinţă-de exemplu, administrative, de conducere, şi poziţiile de afaceri în bănci, firme de asigurari, real companii imobiliare, agentii guvernamentale, şi alte organizaţii. Oportunitati de angajare sunt de aşteptat să continue să apară în aceste organizaţii, la o rată de creştere.

Ca şi în trecut, unii absolvenţi ar putea să accepte poziţii în afara de domeniul lor de interes sau pentru care se simt supracalificaţi. Unii absolvenţi recent facultatea de drept care au fost în imposibilitatea de a găsi posturi permanente sunt de cotitură pentru numărul tot mai mare de firme de personal temporar care avocatii loc în locuri de muncă pe termen scurt. Acest serviciu permite companiilor să angajeze avocaţi pe o "la nevoie" bază şi a permiselor de la începutul avocaţilor de a dezvolta abilităţi practice.

Din cauza concurenţei dornici de locuri de muncă, mobilitatea un absolvent legii geografice şi experienţă de muncă sunt presupunând o importanţă mai mare. Dorinţa să-şi mute poate fi un avantaj în obţinerea unui loc de muncă, dar să fie autorizate într-un alt stat, un avocat ar trebui să aibă o suplimentare de examen de stat bar. În plus, angajatorii sunt din ce în ce caută absolvenţi care au grade avansate lege şi experienţă într-o specialitate, cum ar fi impozitul, brevete, sau legea amiralitatii.

Oportunitati de angajare de multe ori sunt afectate în mod negativ de oscilaţii ciclice din economie. În timpul recesiunilor, scade cererea pentru unele servicii juridice discreţionare, cum ar fi planificarea moşii, redactare testamente, de manipulare şi tranzacţii imobiliare. De asemenea, societăţile sunt mai puţin susceptibile de a judeca cazurile în care vânzările şi profiturile în scădere restrânge bugetele lor. Unele corporaţii şi firme de avocatură nu vor angaja avocati noi până afaceri îmbunătăţeşte, şi aceste unităţi pot reduce chiar personal să conţină costurile. Mai mulţi factori, cu toate acestea, a atenua impactul global al recesiunii asupra avocaţilor, în timpul recesiunilor, de exemplu, persoane fizice şi corporaţii se confruntă cu alte probleme juridice, cum ar fi falimente, foreclosures, şi divorţuri, toate necesită o acţiune în justiţie.

Pentru avocaţii care doresc să lucreze independent, de instituire a unei noi practici va fi probabil mai uşor în oraşele mici şi extinderea zonelor suburbane. În astfel de comunităţi, concurenţa de la mai mari, firmelor cu sediul lege este probabil să fie mai puţin decât în ​​oraşele mari, şi noi avocaţi pot fi mai uşor să se stabilească o reputaţie în rândul clienţilor potenţiali.

No comments:

Post a Comment